Program

PLAN I PROGRAM

Nastavni plan i program u svim našim obrazovnim institucijama odobren je od strane ministarstva obrazovanja u relevantnom kantonu FBiH. Minimalna odstupanja su moguća radi adaptacije sa ostalim našim programima i nastavom na engleskom jeziku. Diplome također izdaje ministarstvo obrazovanja u kantonu FBiH gdje se nalazi određena škola.

 
 

NASTAVA NA ENGLESKOM JEZIKU

Mi smo jedna od nekolicine obrazovnih ustanova u Bosni i Hercegovini koja nudi nacionalni nastavni plan i program koji se izučava na engleskom jeziku. Našim učenicima pružamo mogućnost sticanja međunarodno priznatih certifikata iz engleskog jezika, izdatih od strane British Council-a (APTIS) i Cambridge univerziteta (IELTS). Ponosimo se kvalitetom našeg obrazovnog procesa i želimo da naši učenici uspješno savladaju engleski jezik.

 

CAMBRIDGE DIPLOME

Međunarodna osnovna i srednja škola u Sarajevu su registrirane "Cambridge International School" i kao takve daju mogućnost učenicima da steknu Cambridge diplome. Osnovci imaju mogućnost za Cambridge Primary i Cambridge Lower Secondary programe, dok su srednjoškolcima dostupni Cambridge Upper Secondary i Cambridge Advanced programi.

 
cambridgelogo
parallax background

SCHOOLMIND
ELEKTRONSKI DNEVNIK


Provjerite svoje ocjene, pratite izostanke, zadaće, ne zaboravite kada je sljedeći test i još mnogo toga putem SchoolMind desktop i mobilne aplikacije.

parallax background

APLIKACIJE U NASTAVI